BackBack
Next product
Apple TV 32GB Apple TV 32GB €200.00 €179.00

Apple TV 4K 32GB

€250.00 €199.00

Marka: Apple Modeli: A1842 Kodi: Wirelessly Stream Multimedia Content Built-In Wi-Fi & Ethernet Connectivity Apple AirPlay & iCloud Integration Supports Up to 1080p via HDMI 32GB Storage Capacity A8 Processor with...

Shitur

Përshkrimi

Marka: Apple

Modeli: A1842

Kodi:

  • Wirelessly Stream Multimedia Content
  • Built-In Wi-Fi & Ethernet Connectivity
  • Apple AirPlay & iCloud Integration
  • Supports Up to 1080p via HDMI
  • 32GB Storage Capacity
  • A8 Processor with 64-bit Architecture
  • Rechargeable Siri Remote Control
  • Siri Search/Multidirectional Navigation
  • Search Across Multiple Apps
Dërgesat & Transporti
Dërgesa falas në të gjithë Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë