Skuter elektrik Mi Essential

€419

Përshkrimi
  • Pesha e skuterit: 12kg
  • Shpejtësia maksimale: 20km/h
  • Palosje e shpejtë për 3 sekonda
  • Display shumëfunksional
  • Doreza konforte
  • Frena të ndjeshme
  • Një buton për shumë funksione: on/off, për të ndryshuar shpejtësinë, për të ndezur dritën
  • Smart connection me aplikacionin Mi Home
  • Bateri litiumi e fuqishme dhe e sigurtë, zgjat deri në 20km
Mënyrat e Pagesës
Electronic Line ofron këto mënyra pagese:

 
- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë fizik në Tiranë.
 

Dërgesat & Transporti

Për porosi në Shqipëri, ju mund të porosisni vetë produktin tek www.electronicline.eu ndërsa me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose telefonatë porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.