Apple Pencil 2nd Generation For the New iPad Pro 2018

€149

Përshkrimi

OVERVIEW 

The new Apple Pencil delivers pixel-perfect precision and industry-leading low latency, making it great for drawing, sketching, coloring, taking notes, marking up email, and more. And it’s as easy and natural to use as a pencil.

The new Apple Pencil also features an intuitive touch surface that supports double-tapping. So now you can change tools without setting it down.

Made specifically for the 11-inch iPad Pro and 12.9-inch iPad Pro (3rd generation), it features a flat edge that attaches magnetically for automatic charging and pairing.

What’s in the Box

 • Apple Pencil (2nd Generation)

Dimensions

 • Length: 6.53 inches (166 mm)
 • Diameter: 0.35 inch (8.9 mm)
 • Weight: 0.73 ounce (20.7 grams)

Connections

 • Bluetooth

Other Features

 • Magnetically attaches and pairs

Compatibility

 • iPad Models
  • iPad Pro 11-inch
  • iPad Pro 12.9-inch (3rd generation)

 

 

Mënyrat e Pagesës
Tek Enzo Attini.al ofron këto mënyra pagese:

 
- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

 - Pagesë me Kartë Krediti / /Debiti (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS).

 - Pagesë me PAYPAL EXPRESS CHECKOUT.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë fizik në Tiranë.
 

Dërgesat & Transporti

Për porosi në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni ju mund të porosisni vetë produktin tek www.enzoattini.al ndërsa me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose telefonatë porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.

- Produkti në Kosovë dhe Maqedoni ju vjen brenda 3-5 ditëve me postën tonë. 

- Për porosi brënda Italisë ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.it  , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.

- Për porosi në shtetet e tjera të Europës ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.eu , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.

- Për porosi nëpër shtetet e tjera të botes ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.com , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.