Active Stylus Pen for iPod Touch, iPhone, iPad and Samsung

€49

Përshkrimi

Modeli: Active Stylus Pen

Kodi:

Features:

* Precise active stylus, 2.0mm tip delivers a realistic pen-to-pad writing / drawing experience on all tablets & smartphones.
* Soft head for protecting your touch screen, reduce fingerprint when using. (The pen tip can rechangeable)
* Does not rely on special pre-installed software or specific Apps.
* With a switch button, it instantly activates to work across any device using capacitive touch.
* Up to 12 hours continuous use after full charge.
* Not easy to lost and convenient to carry due to a clip.
* Compatible with most screen touch devices: For iOS/Android/Microsoft device, iPad, iPad Air, iPad Mini, iPhone, Samsung Galaxy, Nexus, LG G Pad, HTC and other touch screen devices.

Specifications:

Name: Active Stylus
Model: ONY-ZDB
Material: Aluminum Alloy
Color: Gold, Silver, Black, Grey, Red, Pink
Pen Length: 127.5mm
Diameter: 8.5mm
Pen Tip: 2.0mm
Charging: By Mirco USB Port
Charge Power: 5W
Charge Voltage: DC 5V

Usage:
Press the white button, the indicator light is blue, then you can use the active stylus directly. When the active stylus is in charging, the indicator is red.

How To Rechange Pen Tips:
Step 1, Twist the conductive tip outward slowly.
Step 2, Push in the replacement tip directly.

Package Include:

1 x Stylus Pen
1 x Micro USB Cable 

 

 

   

   

  Mënyrat e Pagesës
  Tek Enzo Attini.al ofron këto mënyra pagese:

   
  - Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

   - Pagesë me Kartë Krediti / /Debiti (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS).

   - Pagesë me PAYPAL EXPRESS CHECKOUT.

   - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

   - Blerje me këste në dyqanin tonë fizik në Tiranë.
   

  Dërgesat & Transporti

  Për porosi në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni ju mund të porosisni vetë produktin tek www.enzoattini.al ndërsa me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose telefonatë porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.

  - Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

  - Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.

  - Produkti në Kosovë dhe Maqedoni ju vjen brenda 3-5 ditëve me postën tonë. 

  - Për porosi brënda Italisë ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.it  , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.

  - Për porosi në shtetet e tjera të Europës ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.eu , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.

  - Për porosi nëpër shtetet e tjera të botes ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.com , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.