Identifikohu

mbyll

Regjistrimi në këtë sit ju lejon ju të hyni dhe të merrni informacion mbi llogarinë tuaj dhe historinë e porosive tuaja. Thjesht plotësoni fushat më poshtë, dhe ju do të keni në moment një llogari të re. Ne do t'ju kërkojmë vetëm informacione të nevojshme për ta bërë më të shpejtë dhe më të lehtë procesin e blerjes.

Krijo një llogari
TRANSPORT FALAS KUDO PËR BLERJE MBI 15 EURO. 2001 - 2022 21 VITE ME JU!
mbyll
Cart (0) 0 / €0

APLIKO PËR PUNË APLIKONI TANI

Rr: "Mine Peza", Tirana/Albania
Kohë e plotë

ELECTRONIC LINE eshte kompania me dyqanet dhe serviset me te medhenj ne Shqiperi dedikuar markes Apple. 

Prej 19 vitesh ekperience ajo ofron produkte dhe sherbime me cilesi dhe standarte shume te larta. 

Kompania ELECTRONIC LINE kerkon :

Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes dhe sherbimeve te produkteve Apple. (Preferohet te kete punuar me pare, ne Call Center, Iute-Credit, dyqane Elektronike, Agjensi Turistike, etj)

Kompania Electronic Line ofron:

* Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.

* Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.

* Super mbeshtetje dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte

* Rritje financiare sipas sukseseve te perbashketa.

* Orari punes 6 ore 

Pozicioni punes: PREZANTUESE dhe ASITENTE per shitjen dhe sherbimet e produkteve APPLE 

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

* Të menaxhoje rrjetet sociale të kompanisë, me kretivitet dhe risi te reja.

* Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;

* Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;

* Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;

KËRKESAT E PROFILIT:

* Te kete eksperience te pakten 2 vite ne shitjen e produkteve ose sherbimeve.

* Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;

* Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;

* Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.

* Njohuri e mire e Facebook/Instagram

* Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.

* Te jete metodike dhe e organizuar.

* Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme

* Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze (e detyruar).

* Preferohet te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane.

* Kandidatje duhet te jete femer nen 30 vjec

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: bashkepuno@electronicline.eu

Suksese!

STORE 1: ELECTRONIC LINE, RR. MINE PEZA, prane Benetton.Cel.067 67 60 111

|||Rr: "Mine Peza", Tirana/Albania|||||||||gLd_iM-MgCnIzk2y|||FULL_TIME|||EUR|||HOUR|||single||||||||||||false

FORMULARI I APLIKIMIT

* KERKOHET

Faleminderit. Aplikimi juaj u dërgua me sukses.

Scroll To TopScroll To Top