Menu
Shporta 0

Rivlersime

Fantastike, tashmë pranë nesh mund të lini iPhone-in e vjetër dhe të merrni të ri-un! 
*E vlefshme vetëm për modelet iPhone 7/7Plus/8/8Plus/X