BackBack

Apple Macbook Air M1 Chip / 8‑Core CPU dhe 7‑Core GPU / 512 GB Storage Silver

€1.499

Përshkrimi

Macbook Air M1 Chip

Marka: Apple

Model: A2337

  • Apple M1 chip with 8‑core CPU, 7‑core GPU, and 16‑core Neural Engine
  • 8GB unified memory
  • 512GB SSD storage¹
  • Retina display with True Tone
  • Magic Keyboard
  • Touch ID
  • Force Touch trackpad
  • Two Thunderbolt / USB 4 ports

 

Mënyrat e Pagesës
Electronic Line ofron këto mënyra pagese:

 
- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë fizik në Tiranë.
 

Dërgesat & Transporti

Për porosi në Shqipëri, ju mund të porosisni vetë produktin tek www.electronicline.eu ndërsa me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose telefonatë porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.