BackBack

Stabilizator i lëvizjes për celular - Osmo Mobile 3 Combo

€150 €129

Përshkrimi

Me një gimbal me 3 boshte që zvogëlon në mënyrë efektive pamjet e lëkundshme, Osmo Mobile 3 jep një imazh super të butë dhe të stabilizuar. Një dizajn i lehtë, ultra-reagues reagon ndaj lëvizjeve tuaja në kohë reale, duke ju lejuar të përqendroheni më shumë në momentin në fjalë.

Mënyrat e Pagesës
Electronic Line ofron këto mënyra pagese:

 
- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë fizik në Tiranë.
 

Dërgesat & Transporti

Për porosi në Shqipëri, ju mund të porosisni vetë produktin tek www.electronicline.eu ndërsa me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose telefonatë porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.