BackBack

Mikrofon per makine dhe aux per muzike (iphone dhe android)

€20 €4

Përshkrimi

Modeli:

Kodi:

Features:
100% brand new with high quality;
Best Phone Adapter for hand-free talking in your car
Simple click to answer
Provides microphone to answer calls, talk hand-free
Connect to play through your car stereo AUX input.
Specifications:
Weight: 33g
Compatible with iPhone 4 4S 5,& 6
What's in the box? Bestphone-001x Kit
100 % Brand New & High Quality & Cheap
Hands-free microphone and an Auxiliary Audio Cable in one
 

  • Control and play your iPhone, iPod or smartphone through your car stereo's AUX In jack
  • Incoming call pauses the music on your iPhone or smartphone and sends call
  • Easy set-up; just plug, play and talk
  • Durable stereo audio cable with slender plug design that lets your iPhone or smartphone stay in its case when you plug in
  • Control and play your iPhone, iPod or smartphone through your car stereo's AUX-in jack
  • Easy set-up; just plug, play and talk Durable stereo audio cable with slender plug design that lets your iPhone or smartphone stay in its case when you plug in
  • Handsfree microphone and an Auxiliary Audio Cable in one
  • Phone Not Included

Finally, a simple, no-hassle way to talk on your iPhone (or other smartphone), hands free, in your car.
Plug in and say hello to the easiest-to-use hands free kit your iPhone has ever seen. Our Hands Free Mic + AUX Cable combines a 35.4" (90 cm) stereo audio cable with a high-sensitivity microphone so you can listen to the music on your iPhone through your car's AUX-In jack and take phone calls hands free with a single cable.
There's no setup or configuration. Just plug the slender microphone into your car's AUX-In audio jack and the 1/8" (3.5 mm) stereo mini jack into your iPhone. Listen to your music through your car stereo. When a call comes in, click the cable's inline switch to answer and talk while you keep your eyes on the road. The incoming call audio plays through your car's speakers and the microphone picks up your voice loud and clear. Click again to end the call.

 

 

 

   

Mënyrat e Pagesës
Electronic Line ofron këto mënyra pagese:

 
- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë fizik në Tiranë.
 

Dërgesat & Transporti

Për porosi në Shqipëri, ju mund të porosisni vetë produktin tek www.electronicline.eu ndërsa me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose telefonatë porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.