20 vite ekselencë vetëm dhe vetëm cilësi pa asnje kompromis. Electronic Line është nder të vetmet (Brand-e) dyqane të specializuar Apple në Shqipëri me inxhinierë elektronik që ju shërbejne cdo dit prej 20 viteve tashmë.

Electronic Line nuk u krijua për të gjith, ne mendojmë qe vera e mirë gjendet ne shishet e vogla!  Në 20 vite Electronic Line u sherbyer elitave dhe të apasionuarve të elektronikës në Shqipëri.

Frymëzimi ynë keni qëne gjithmon ju, pasioni ynë i shfrenuar për teknologjinë më të fundit dhe brandet më prestigjoze elitare të elektronikës!

Ne dijmë të konkurojmë vetëm me cilesi jo me sasi me këdo dhe kudo.

Ju falenderojmë pa masë!

Gëzuar Electronic Line, një jetë me ty, edhe 100 !