Menu
Shporta 0

RRETH NESH

Historia jonë filloi në vitin 2001.
Ishte koha kur dyqanet e elektronikes në Tiranë numëroheshin me gishtat e dores dhe ku shërbimi që ofrohej ishte i dobët dhe aspak profesional.
Në atë kohë ne na lindi idea e krijimit të një pikë shitje dhe servisi me standarte të larta.
Por problemi ishte që ne ishim akoma 20 vjec,( studentë)  me mundesi financiare shumë te pakta.
Morem një dyqan të vogël me qira, 200 000 Lek  borxh dhe i shpenzuam te gjitha këto para në blerjen e produkteve, aksesorëve  dhe veglave të punës. Një ndër ndihmat më të mëdha që prej fillimit, ishte babai ynë fizikant i apasionuar me elektronikën, i cili na ngriti laboratorin tonë të parë profesional.
Electronic Line u themelua në 10 Prill të vitit 2001 duke u pozicionuar që në fillim  si një lojtar i vogël por me ambicje të mëdha të lidhura ngushtë me cilësinë dhe jo me sasinë, duke tërhequr kështu pranë nesh ajkën e klientëve me të apasionuar pas elektronikës.
Me një stil dhe shërbim unik “Electronic Line” shpalos ekskluzivisht risitë e markave me prestigjioze të elektronikës dhe ofron sherbimin me cilësor dhe profesional ne Shqipëri.
Misioni ynë që në fillim ka qenë dhe është i drejtuar drejt cilësisë dhe jo sasisë.
Në 18 vite si kompani kënaqësia jone më e madhe eshte vlerësimi që na bëjnë çdo ditë klientët tanë.

Electronic Line, the best or nothing!