Menu
Shporta 0

Blogu Kryesor

Modelin e ri MacBook Pro

Postuar nga { author }} në

Modelin e ri MacBook Pro

Apple ka prezantuar më në fund modelin e ri MacBook Pro! Më i fuqishëm, më i hollë dhe më i lehtë. Risia kryesore është Touch Bar, i integruar ne pjesën e sipërme të tastierës. Është e ndjeshme ndaj prekjes dhe i ofron mundësinë përdoruesit të përdorë butonat dinamikë që ndryshojnë në bazë të aplikacionit të përdorur.Në aplikacionin Photos mund të shfletohen të gjitha imazhet me anë të panelit touch, mund të zmadhohen ose zvogëlohen me anë të funksionit klasik pinch-to-zoom. Ekrani i Touch Bar është Retina. Mbështet emoji dhe tastierën QuickType. Color Strip lejon menaxhimin e volumit dhe ndriçimit.    ...

Lexo më shumë →

Apple squashes more bugs with iOS 10.0.3, but just for iPhone 7 users

Postuar nga { author }} në

Apple squashes more bugs with iOS 10.0.3, but just for iPhone 7 users

If you have an iPhone 7, you should download the latest version of iOS now. Apple just released an iOS update for iPhone 7 and 7 Plus devices, which fixes a bug that apparently caused some users to "temporarily lose cellular connectivity." SEE ALSO: Despite early troubles, everyone is updating to iOS 10 This is the second iOS 10 update that has addressed issues with cellular connectivity. Previously, during the initial iOS 10 rollout, T-Mobile reported a bug that caused some iPhone 6 and iPhone SE users to lose signal. Apple later addressed that bug in a subsequent update.  The...

Lexo më shumë →