Lidhuni me ne

RRETH NESH

E gjith kjo nisi në vitin 2001.

Ishte koha kur dyqanet e elektronikes në Tiranë numëroheshin me gishtat e dores dhe ku shërbimi që ofrohej ishte i dobët dhe aspak profesional.

Në atë kohë ne na lindi idea e krijimit të një pike takimi të elektronikes dhe të apasionuarve te saj, artistet dhe njerezit e zakonshem. Problemi ishte që ne ishim akoma studente (20 vjec) me mundesi financiare shumë te pakta. Morem një dyqan të vogël me qira, 200 000 Lek borxh dhe i shpenzuam te gjitha këto para në blerjen e produkteve, aksesorëve dhe veglave të punës. Një ndër ndihmat më të mëdha që prej fillimit, ishte babai ynë fizikant i apasionuar me elektronikën, i cili na ngriti laboratorin tonë të parë profesional. Electronic Line u themelua në 10 Prill të vitit 2001 duke u pozicionuar që në fillim si një lojtar i vogël por me ambicje të mëdha të lidhura ngushtë me cilësinë dhe jo me sasinë, duke tërhequr kështu rreth vetes më të apasionuarit e elektronikës ne Shqipëri. Me një stil dhe shërbim unik “Electronic Line” shpalos ekskluzivisht risitë e markave me prestigjioze të elektronikës si dhe ofron Servisin më profesional të tyre në Shqipëri. Misioni ynë që në fillim ka qenë dhe është i drejtuar drejt cilësisë dhe jo sasisë. Në 18 vite si kompani kënaqësia jone më e madhe është shërbimi që ne u ofrojmë klienteve tanë. Electronic Line, the best or nothing!

NA KONTAKTONI

 E-Mail: info@electronicline.eu

  Rruga :" Mine Peza", Pallati Nr.2
Tiranë

 Përgjigjemi brënda
24 orësh

 DËRGESA FALAS
NË TË GJITHË SHQIPËRINË