Keni probleme me pajisjen tuaj Apple  dhe nuk dini ku të gjeni zgjidhje?!

Ne në Electronic Line ProServis, ofrojme shërbimin më të mirë për pajisjen tuaj.

Disa nga shërbimet që ofron servisi ynë:

- Ndërrim ekrani iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook dhe iMac

- Ndërrim baterie për iPhone, iPad, Apple Watch dhe MacBook

- Nderrim kamere për iPhone dhe iPad.

- Servis hardware dhe software

Riparimi bëhet brenda disa orëve!

Me 20 vite eksperiencë në fushën e elektronikës, Electronic Line është servisi i parë që ka ofruar shërbim për pajisjet Apple në Shqiperi.

 Adresa :

Rruga:  Mine Peza, Pall. nr 2,Tirana/Albania

info@electronicline.eu

Cel & WhatsApp: 067 67 60 111

 

#electronicline #servisapple #serviceapple #applestore #iphone #ipad #macbook #imac #applewatch #airpods #hardware #software #tirana #albania