Në dyqanet fizik Electronic Line ju mund të blini me këste cdo produkt Apple, iPhone,iPad,Mac gjithashtu dhe Beats, BO, Harman Kardon, JBL  etj.
Ja si funksionon:
Mjafton të na sillni karten e identitetit dhe minimalisht të keni tre muajt e fundit me siguracione të paguara.Stafi i Electronic Line do ju bëjë përllogaritjen e kësteve mujore dhe më pas do ju ndihmojë në aplikimin e kredisë.
  • Blerje me KESTE brënda 30 MINUTASH
  • Vetëm me KARTE IDENTITETI
  • PA DEPOZITE fillestare
  • PA nevojen e nje GARANCIE
  • Vetem me 3 MUAJ pune i SIGURUAR
  • Për shuma DERI NE € 1450