BackBack

USB Powered Desk Lamp and Fan (freskuese dhe abazhur)

€25 €9

Përshkrimi

Modeli:

Kodi: 700253

  • Two On/Off Switches:One for Lamp,One for Fan
  • Super bright LED bulbs
  • Recessed Bulbs are for Anti-Glare
  • Adjustable Gooseneck makes it easy to turn any angle
  • Soft fan blades for your safety
Mënyrat e Pagesës
Electronic Line ofron këto mënyra pagese:

 
- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë fizik në Tiranë.
 

Dërgesat & Transporti

Për porosi në Shqipëri, ju mund të porosisni vetë produktin tek www.electronicline.eu ndërsa me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose telefonatë porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.