Apple Magic Keyboard
Blogu Kryesor

Apple Magic Keyboard

Është një tastierë e dizajnuar për të punuar me pajisjet e Apple si Mac, iPad dhe iPhone.
•Tastet te rehatshme dhe të ndjeshme
•Tastet e Magic Keyboard janë të dizajnuara për të ofruar një ndjesi të mirë dhe një përgjigje të shpejtë kur shtypen.
•Tastat shtesë: Në dispozicion janë disa tastat shtesë të specializuara për të kryer veprime të shpejta, si aktivizimi i Siri, rregullimi i ndritjes së ekranit, kontrolli i volumit, dhe të tjera.
•Apple Magic Keyboard lidhet me pajisjet e Apple përmes teknologjisë Bluetooth, duke e bërë të lehtë lidhjen dhe përdorimin e saj pa nevojë për kabllo.
•Magic Keyboard është i hollë dhe i lehtë, duke e bërë të lehtë punen tuaj ne te.
•Bateria e integruar e Magic Keyboard ofron një jetë të gjatë baterie, duke lejuar përdoruesit të përdorin tastierën për ditë të tëra pa nevojë për rikarikim.
•Për më tepër, nëse punoni ose shkruani shpesh, një tastierë e mirë si Apple Magic Keyboard mund të përmirësojë komoditetin dhe performancën tuaj.

#electronicline #applemagickeyboard

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *