AirPods Pro
Blogu Kryesor

AirPods Pro


Sot do flasim se pse të gjithë duhet të kemi një pale kufje AirPods Pro!

•Minimizim të Zhurmës:

Ofrojnë zë të qëndrueshëm dhe të përsosur për dëgjim në çdo ambient.


• Koha e Bisedës dhe Baterisë:

Deri në 4.5 orë bisede me vetëm një karikim, dhe më shumë se 24 orë me sasinë shtesë të baterisë.


•Rezistencë ndaj ujit :

Kanë një rezistencë të mirë ndaj ujit dhe djersitjes dhe kjo i bën ideale për përdorim më te shpeshtë në aktivitetet sportive.


•Adaptimi i Zërit:

Përshtaten me strukturën e veshit për një përdorim të përsosur, pra janë komode dhe shumë praktike.


•Sensorë të aktivitetit:

Dedektojnë se kur i vendos  dhe kur i heq  nga veshi, për të aktivizuar dhe ndërprerë automatikisht muzikën ose bisedën.


•Aktivizimi i Shpejtë:

Lidhen automatikisht me pajisjen tënde Apple në momentin qe AirPods kanë kontaktin me produkte Apple.


•Pajisje të Lehta:

Të përshtatshëm dhe të lehtë për të mbajtur për një periudhë të gjatë kohore.


•Përshtatshmëria me Siri:

Mund të bësh komandime të drejtpërdrejta me Siri përmes AirPods Pro.

#electronicline #airpodspro

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *