Apple Magic Mouse
Blogu Kryesor

Apple Magic Mouse

•Dizajni i përshtatshëm , i cili e ben të jetë komod për përdorim të përditshëm.


•Përmban një sipërfaqe multi-touch që lejon përdoruesit të bëjnë lëvizje të shumta me gishtat e tyre për të kryer veprime të ndryshme si rrëshqitje, zgjerim, zvogëlim dhe shumë të tjera.


•Përmban një motor gjuajtje-lazer që siguron lëvizje të precizuara të kursorëve, duke e bërë atë ideale për përdorim grafik dhe punë produktive.


•Lidhja wireless Bluetooth që e bën atë të lehtë për t'u lidhur me pajisjet e tjera Apple.


•Përmban një bateri të rimbushjes të integruar që mund të ngarkohet për përdorim të vazhdueshëm dhe të përjetshëm.


•Është i kompatibël me pajisjet e Apple që përdorin macOS.

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *