Përse një iMac është zgjidhja më e mirë nëse ju punoni në zyrë?
Blogu Kryesor

Përse një iMac është zgjidhja më e mirë nëse ju punoni në zyrë?

Blerja e nje kompjuteri për ju ose grupin tuaj të punës është një zgjedhje e vështirë. Nëse aktualisht po punoni në zyrë dhe keni nevojë për një kompjuter të ri, më poshtë gjeni disa arsye se përse iMac është zgjedhja e duhhur për ju.

Dizajni

Me kalimin e kohës dizajni është përsosur nga Apple. iMac-ët janë më të hollë, të shpejtë e të fuqishëm dhe më e rëndësishmja, njësia qëndrore është e vendosur  brenda iMac, kjo e bën akoma më perfekt për zyrat pasi nuk zë shumë hapsirë dhe mund ta levizni lehtësisht.

Ekrani I madh

iMac-ët vijnë në disa madhësi, ju mund të zgjidhni versionin që i përshtatet më shumë hapsirës që ju keni. Si efekt i përmirësimit të retinës, ju në çdo punim tuajin do të keni ngjyra të shndritshme, me rezolucion të jashtëzakonshëm.

Siguria

iMac-ët kanë sistem operativ të mbyllur, ata janë shumë të vështirë për tu hakuar. Me iMac të gjithë dokumentet dhe filet tuaja do jenë të sigurta.

Hardware i fuqishëm

Shumica e iMac-ëve përmbajnë procesorët dhe chip-et më të fundit nga Intel. Nëse dëshironi një kompjuter që nuk do të ngecë, do ngadalësohet apo problem të ngjashme që keni hasur në kompjutera të markave të tjera, iMac është padyshim zgjidhja e duhur.

Kapaciteti

iMac-ët kanë më shumë hapësirë se versionet e MacBook Pro, kështu që për çfarëdolloj pune që ju do realizoni në iMac nuk keni përse të shqetësoheni për hapësirën që mund të zërë ai.

Portat

Ndryshe nga modelet e MacBook-ëve të fundit të cilët kanë pak porta, iMac ka disa porta që ju lejojnë të lidhni dhe paisjet e jashtme si tastiera, mouse apo aksesorë të tjerë, duke i bërë të gjitha funksionale në të njejtën kohë.

Besoj që tani e keni një ide të qartë së ajo çfarë s’duhet ti mungojë kurrë zyrës tuaj është një iMac.

Nxitoni, Electronic Line ofron oferta fantastike për të gjitha modelet e iMac-ve.

 

#electronicline #imac #produkteapple #appleproducts #apple

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *