Apple Watch, pro apo kundra?
Blogu Kryesor

Apple Watch, pro apo kundra?

Apple watch është ora inteligjente më e mirë për përdoruesit e iPhone.

 

Nëse keni një iPhone dhe ju duhet një orë inteligjente, atëherë zgjidhja më e mirë është Apple Watch.

 

Eshte mënyra më e mirë për të qenë gjithmonë në kohë me njoftimet tuaja, me monitorimin e aktivitetit fizik, dhe përdorimin e programeve pa pasur nevojë të kërkoni telefonin tuaj. Apple watch tashmë është kthyer në pajisjen e dytë më të preferuar pas telefonit.

Një nga përfitimet e përdoruesve të Apple Watch është programi i aktivitetit fizik. Nese jeni duke ecur, duke vrapuar ose duke bere yoga, Apple Watch mund të fiksojë çdo lëvizje dhe t’i tregojë ato në një kohë reale.

Përveç cilësive të mësiperme Apple Watch kryen edhe matjen e distances, kohës së aktivitetit fizik qe kryeni , rrahjet e zemrës, oksigjenin dhe kaloritë e djegura.

Ju mund të filloni një stërvitje nga aplikacioni Workout manualisht duke e hapur atë dhe duke zgjedhur midis 12 opsioneve të ndryshme (vrapim, ecje, çiklizëm, not, etj.).  Ndiqni udhëzimet në ekran për të filluar një stërvitje dhe rrëshqitni djathtas për ta ndalur / përfunduar atë.

Një Apple Watch mund të gjurmojë të dhënat tuaja shëndetësore. Mund të monitorojë rrahjet e zemrës suaj, presionin e gjakut dhe  mat aktivitetet tuaja fizike. Apple Watch gjithashtu do t'ju lajmërojë nëse zbulon parregullsi në gjendjen tuaj shëndetësore, siç është një aritmi.

Kur ndodh një incident i tillë, aktivizohet një alarm i rënies së fortë. Mund të filloni një telefonatë në shërbimet e urgjencës ose të shtypni alarmin.

Nëse nuk reagoni pas 60 sekondash, ora do të bëjë automatikisht një telefonatë urgjence. Kontaktet tuaja të urgjencës do të njoftohen dhe dërgohen në vendndodhjen tuaj.

Me dizajnin e saj të hijshëm dhe karakteristikat inovative, Apple Watch sigurisht që meriton vendin e saj si një nga orët më të mira inteligjente të disponueshme sot. Pasi keni peshuar pro dhe kundrat e Apple Watch, a jeni gati tani të bëheni pjesë e grupit  të orës inteligjente?

 

Nëse keni një iPhone dhe ju duhet një orë inteligjente, atëherë zgjidhja më e mirë është Apple Watch.

 

Eshte mënyra më e mirë për të qenë gjithmonë në kohë me njoftimet tuaja, me monitorimin e aktivitetit fizik, dhe përdorimin e programeve pa pasur nevojë të kërkoni telefonin tuaj. Apple watch tashmë është kthyer në pajisjen e dytë më të preferuar pas telefonit.

Një nga përfitimet e përdoruesve të Apple Watch është programi i aktivitetit fizik. Nese jeni duke ecur, duke vrapuar ose duke bere yoga, Apple Watch mund të fiksojë çdo lëvizje dhe t’i tregojë ato në një kohë reale.

Përveç cilësive të mësiperme Apple Watch kryen edhe matjen e distances, kohës së aktivitetit fizik qe kryeni , rrahjet e zemrës, oksigjenin dhe kaloritë e djegura.

Ju mund të filloni një stërvitje nga aplikacioni Workout manualisht duke e hapur atë dhe duke zgjedhur midis 12 opsioneve të ndryshme (vrapim, ecje, çiklizëm, not, etj.).  Ndiqni udhëzimet në ekran për të filluar një stërvitje dhe rrëshqitni djathtas për ta ndalur / përfunduar atë.

Një Apple Watch mund të gjurmojë të dhënat tuaja shëndetësore. Mund të monitorojë rrahjet e zemrës suaj, presionin e gjakut dhe  mat aktivitetet tuaja fizike. Apple Watch gjithashtu do t'ju lajmërojë nëse zbulon parregullsi në gjendjen tuaj shëndetësore, siç është një aritmi.

Kur ndodh një incident i tillë, aktivizohet një alarm i rënies së fortë. Mund të filloni një telefonatë në shërbimet e urgjencës ose të shtypni alarmin.

Nëse nuk reagoni pas 60 sekondash, ora do të bëjë automatikisht një telefonatë urgjence. Kontaktet tuaja të urgjencës do të njoftohen dhe dërgohen në vendndodhjen tuaj.

Me dizajnin e saj të hijshëm dhe karakteristikat inovative, Apple Watch sigurisht që meriton vendin e saj si një nga orët më të mira inteligjente të disponueshme sot. Pasi keni peshuar pro dhe kundrat e Apple Watch, a jeni gati tani të bëheni pjesë e grupit  të orës inteligjente?

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *