iOS 15.4 Beta 2
Blogu Kryesor

iOS 15.4 Beta 2

Gjithçka e re në iOS 15.4 Beta 2

- Përditësimet e ID-së së fytyrës,

- Kodi për të paguar dhe më shumë,

- Përgatitjet për ID- personale per t'i konfiguruar në iPhone 

- Patentat e shoferit  do të futen në aplikacionin Wallet,

- Formulime të modifikuara për veçorinë Face ID With a Mask dhe më shumë.

Apple njofton përditësimet e AirTag për të adresuar gjurmimin e padëshiruar dhe paralajmërime të reja të privatësisë që do të shfaqen gjatë konfigurimit të AirTag në një përpjekje për të penguar keqpërdorimin e këtij aksesorit të gjurmimit.

 

 

Sot do ju informojmë mbi versionin e ri Beta të iOS 15.4 , i cili ka disa veçori dhe risi si  "Tap to pay on iPhone, (Kliko për të  Paguaj në iPhone") , një funksion ky që mund t'ju mundësohet si pjesë e përditësimit. 

Në lidhje me shqetësimet e privatësisë, Apple ka njoftuar gjithashtu disa ndryshime të ardhshme në mënyrën se si funksionojnë AirTags. 

 

 

Apple publikoi veçorinë "Tap to pay" , që lejon iPhone-ët  të kryejnë me lehtësi pagesat.

"Tap to pay" mundësohet për modelet nga iPhone XS deri tek ato më të fundit që të pranojnë ose kryejne pagesa.

Apple njoftoi se ky funksion do të nisë në SHBA gjatë këtij viti.

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *