Dhuratat më të shpeshta për Shën Valentin
Blogu Kryesor

Dhuratat më të shpeshta për Shën Valentin

Gati për Shën Valentin?

Pushime, muzikë, drita, shampanjë dhe DHURATA. Padyshim që është një nga ditët më të bukura të vitit. E ndërsa atmosfera festive na fton të bëhemi pjesë e saj, ne të gjithë mezi e presim ardhjen e kësaj dite të veçantë dhe shkëmbimin e dhuratave me njerëzit tonë të zemrës. Në fund të fundit, asnjë feste nuk do ishte e njëjta pa dhurata, apo jo?

Padyshim që dhuratat janë të rëndësishme, por të zgjedhësh atë të duhurën është akoma më e rëndësishme.

Në 5-vjeçarin e fundit dhuratat më të preferuara për Shën Valentin variojnë sipas personalitetit dhe preferencave të individëve që ato i drejtohen, por në pergjithësi ato variojnë: bizhuteri të personalizuara, pajisje elektronike, album me fotografi, portrete, kuti me ëmbëlsira, lule natyrale…

Legjendat urbane janë të vërteta, por jo përgjithmonë!

Ndërkohë që një pjesë e madhe e blerësve preferojnë të qëndrojnë në zonen e tyre të sigurt me një bizhuteri fine apo kuti me çokollata, pjesa dërrmuese sot po orientohen drejt asaj çfarë po sjell ndryshimin e vetë rrjedhës së kohës, tekonologjisë. 

I apasionuar apo jo pas teknologjisë, një "iPhone" apo një "Apple Watch" do ishte një dhuratë vërtetë e adhurueshme. E ku ka dhuratë më të dëshiruar dhe më të kërkuar sesa një produkt Apple!

Super ide apo jo?! Dhuroni një iPhone në këtë Shën Valentin.

 

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *