Me dashuri.....dhe me Apple!
Blogu Kryesor

Me dashuri.....dhe me Apple!

Festa e Shën Valentinit po afron, dhe së bashku me të, vijnë promocionet dhe ofertat me synim çiftet, apo dhe më gjerë për të gjithë personat e dashuruar. Dhe sigurisht në këtë mes nuk mund të mungojë Apple.

Sugjerime dhe promocione vijnë për të gjithë, për të dashuruarit e muzikës, për të dashuruarit e fotografisë, për të dashuruarit kreativ, dhe gjithashtu për të dashuruarit që duan të argëtohen. Për secilën kategori Apple vjen me sugjerime se cilat produkte do të ishin dhuratat perfekte.

Për të gjithë të apasionuarit e fotografisë, ju ftojmë të hidhni një sy tek linja e iPhone 12.

Përdoruesit e Apple të apasionuar pas muzikës, patjetër që do të pëlqenin AirPods si dhuratë, gjithashtu edhe Beats Solo 3 mund të jetë një zgjedhje e përkryer.

Për të gjithë krijuesit, iPad Air 4th Generation së bashku me Apple Pencil do të ishin një kombinim perfekt.


Por dhe të apasionuarit pas sportit nuk mbeten pas sepse për ta vjen në dispozicion Apple watch serie 6.
E keni? Atëherë ju sugjerojmë larmishmërinë e rripave për Apple watch të cilat ne i kemi në gjendje.

Idetë jua dhamë, vendin ku mund t’i gjeni e dini, pra çfarë po prisni akoma??

Shkruaj një përgjigjie

Adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë cilësuar *